Referenties

Gisteren een opvolging gedaan van een virtueel werkplekonderzoek, uitgevoerd voor Verzekeraar a.s.r. Het betrof een onderzoek van een thuiswerkplek waar we diverse tips en adviezen hebben kunnen geven via WhatsApp videobellen. De werkgever zorgde vervolgens voor een Axia Office bureaustoel en Health2Work leverde een Unimouse, laptophouder en versmald toetsenbord. Hieronder lees je de reactie:

Hai Saskia,
 
Ik ben echt superblij met de aanpassingen en de manier waarop je mij hebt begeleid hierin, inclusief overige tips…
 
De muis is  al aardig gewend ! 🙂

Groetjes en fijne werkdag!
Gerda

Via onze partner Het Gezonde Lichaam kwam een aanvraag binnen voor een virtueel werkplekonderzoek bij Vilans. Hieronder vertelt Jessica over haar ervaring op 15 juni jl. met onze werkplek ergonoom Saskia:

Saskia heeft mij via een digitaal consult super handige tips gegeven over een goede werkhouding, hoe je je bureaustoel het beste instelt, en over verschillende ergonomische hulpmiddelen. Ik was positief verrast over hoe soepel het digitaal verliep; naar mijn idee deed dit zeker niks af aan de kwaliteit van het consult. Op basis van Saskia’s advies heb ik een aantal hulpmiddelen aangeschaft waar ik erg blij mee ben. Aangezien het mij zo erg geholpen heeft raad ik een dergelijk consult graag aan anderen aan!  
Met vriendelijke groet,

Jessica Michgelsen
Junior onderzoeker | Lokaal organiseren van zorg

Laurens Boumedyan, medewerker bij a.s.r. heeft op 8 juni 2020 een virtueel werkplekonderzoek laten uitvoeren door SMART•ERGO. Hieronder zijn reactie richting zijn HR collega’s:

Beste collega,

Gisteren heb ik deelgenomen aan een virtueel werkplek onderzoek via MS Teams. Dit onderzoek werd uitgevoerd door Saskia van Eijkeren en ik wil daar via dit bericht kort feedback op geven.

Allereerst heb ik het werkonderzoek als erg prettig ervaren. Zo is er niet alleen gekeken naar de door mij opgegeven klacht, maar naar mijn gehele werkplek en wat daarin kon worden verbeterd.

Verder was ik eigenlijk ook wel een beetje verrast over hoe goed het onderzoek in deze virtuele vorm kon plaatsvinden. Met een aantal gerichte vragen van Saskia (en het kantelen van mijn laptop i.v.m. de camera) was mijn werksituatie snel in kaart gebracht en konden wij verder met het bespreken van de verbeteringen.

Al met al ben ik erg tevreden over het onderzoek en blij dat op deze wijze ook mijn thuiswerkplek kon worden bekeken.

Met vriendelijke groet,
Laurens Boumedyan

Joke, medewerkster bij a.s.r. liet op 20 mei 2020 haar thuiswerkplek virtueel onderzoeken. Dit is haar reactie:

Dag Saskia,

Nogmaals hartelijk bedankt voor het via MS Teams meekijken en meedenken om mijn werkplek thuis ook zo goed mogelijk te krijgen.
Heb ik zeer gewaardeerd en heb je bedankje overgebracht aan mijn echtgenoot John die de camera bediende.

Ik wacht nu rustig af tot de bestelde onderdelen zullen worden bezorgd. Fijn dat je t.z.t. ook nog komt meekijken.

Voor nu, werk ze en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Joke

Uw ergonomisch adviseur

smart•ergo
Mobiel: +31 (0)6 44668776
Email: info@smartergo.nl

Naam: Saskia van Eijkeren
Mobiel: +31 (0)6 44668776
Email: saskia@smartergo.nl