workshops

Class Overview

Workshop Biomechanica
Hoe zit ons lijf in elkaar, hoe werkt het? Waarom heb je geen steun nodig om te staan, maar wél bij zitten? Kom meer te weten over staan, lopen en zitten en waarom het belangrijk is géén koffie te halen voor de hele afdeling.

Workshop Werkplekergonomie
Ergonomie is ‘hot’, iedereen heeft er een mening over. We moeten staand vergaderen, fietsend op onze laptops tikken en zit/sta bureaus zijn niet meer weg te denken uit een gezonde kantooromgeving. Leer wat ergonomie voor jou betekent, over de mogelijkheden en risico’s van beeldschermwerk en hoe je jouw vaste of flexwerkplek zelf binnen 1 minuut goed kunt instellen.

Workshop Bewegen
Zitten is als zonnen. Of is zitten “ het nieuwe roken”? Zitten is slecht voor je rug, staand werken is beter. Wáár, of niet waar? Wil je door de bomen het bos zien, kom dan naar deze workshop. Leer over hoe je wél goed zit en over lekker bewegen tijdens je kantoordag.

Maatwerk workshop
Wil je meer weten over de werking van je lijf, gezond werken, goed zitten en bewegend de kantoordag doorkomen? Zijn er specifieke vragen of situaties waar ergonomisch advies bij nodig is? Wil je een ergonomisch plan maken voor je bedrijf? Bel ons en we ontwerpen een workshop op maat. Voor je afdeling, alle facilitaire medewerkers of alleen voor jou, als medewerker personeelszaken.

Class Details

2-10 personen
direct toepasbaar
groepsverband

Class Location