Maatwerk

Class Overview

Wilt u in uw bedrijf ziektekosten verlagen door verzuim direct te verminderen? Laat u adviseren door onze ervaren ergonomische adviseurs om samen met uw afdelingshoofden te komen tot een onderbouwd Ergonomie Plan.
Wij helpen u de juiste keuzes te maken op het gebied van zit/sta bureaus, bureaustoelen, toetsenborden, muizen, laptophouders, beeldschermarmen en pauze-software.

Wilt u niet alleen ziekteverzuim verlagen maar ook direct toepasbare adviezen krijgen om klachten bij medewerkers te verminderen of zelfs voorkomen? Bel ons en we vertellen u hoe u dit zelf kunt doen, óf hoe wij dit voor u kunnen aanpakken. We trainen u op het gebied van het goed instellen van een werkplek en delen onze kennis over biomechanica en bewegend werken met u en uw medewerkers.

Wilt u werkplekken die eenvoudig ergonomisch in te stellen zijn, goed te onderhouden, makkelijk aan te passen en wilt u zelf ook weten hoe u dat op de werkvloer kunt doen? Wij vertellen u er graag alles over en adviseren over concrete producten, welke leverancier in uw regio u de beste service biedt en hoe u zelf onderdelen van stoelen of werkplekken kunt vervangen.

Class Details

Verlaag verzuim
Bespaar
Direct resultaat

Class Location